Uit het gastenboek

Lo en de Westhoek zijn minder bekende pareltjes en daarom net zo mooi. We komen zeker terug en zetten de positieve geruchtenmolen over 'Het wagenhuis' zeker in gang!

Loïc en Tinneke uit Tienen

Het wagenhuis werd de ontdekking van deze vakantie! Alles erop en eraan en bovenal koel zodat de tropische omstandigheden toch dragelijk bleven.

André en Coralie uit Duffel

Dank voor de soepele en gulle accomodatie voor de kinderen. 't Was tof!

Viviane en Marcel uit Lokeren

Sehr schönes ferienhaus in ruhige Lage. Wir hattan 5 wunderbare Tage in 'Het Wagenhuis'. Die Vermieter ware sehr gastfreundlich und freundlich. Liebe Grusse

Felix, Benni, Matts aus Deutschland

We hadden een zeer aangenaam verblijf en zijn van plan om zeker nog eens terug te keren. Zeer gastvrije en symphatieke gastheer en -vrouw. 

David, Virginie, Kyllian en Timéo uit Moeskroen

Nous avons passé un agréable séjour. Très belle maison situe au calme. Les propriétaires sont très sympathiques. La maison est très bien équipée. Pratique avec ses 2 salles de bain , salle de jeux pour les enfants. Très bien!! 

Jerôme, Sabrina Cyril et Vincent de Mouscron

Ons verblijf was zowel leuk binnen als buiten! Een aanbeveler en dat zullen we ook doen. 

Stany, Natalie, Manou en Margot uit Ichtegem

Ook wij zijn heel tevreden over het wagenhuis. Mooie tuin en sfeervolle verlichting. Binnen heel veel ruimte, gezellig en praktisch. 

Claude, Michiel en Lise uit Ichtegem

De ontvangst en de info die we hier kregen verdient een pluim. En samen met de prachtige omgeving van de Westhoek mogen wij zeker spreken van een geslaagde vakantie. En voor herhaling vatbaar!! 

Loïc en Tinneke, Arthur en Emile uit Tienen

Het was een prachtige vakantie voor onze kinderen en kleinkinderen. Een prachtig huis waar zeker heel wat werk aan geweest is. 

André en Coralie uit Duffel

Heel leuke woning met echt alles erop en eraan. Mooie inrichting! Rustige omgeving. We zijn allemaal tot rust gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Claude, Mike, Cindy, Kurt, Isabel, Amber en Fleur uit Jonkershove

Een passief huis, voor ons iets nieuws ... maar wat een actieve beleving!!! De koekjes op ons bed waren ook een leuke verrassing.

 

Astrid, Vicky, Tamara, Gaëlle, Lies, Sien en Charlotte uit Brugge

Ik wou jullie uit naam van ons achten nogmaals bedanken voor de toffe ontvangst! Het huis was echt in orde. De streek was leuk en de fles champagne heeft ons gesmaakt ;-) Veel succes 

Lies uit Brugge

De indeling en inrichting is origineel en mooi. De schoonheid van de streek heeft ons opnieuw verbaasd. 

Lies en Jef, Sarah, Vince en Quint uit Lokeren

Onze eerste ervaring met een passief huis heeft ons ten volle overtuigd! Aangename temperaturen en nergens koud in het huis.

Viviane en Marcel uit Lokeren

Onze eerste kennismaking met de Westhoek verliep perfect! Stilte en rust in overvloed. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel fijn om hier een weekendje te zijn!

Paul & Veerle uit Melsele

Een fantastische woning op een prachtige site! Echt een unieke locatie

Dan Stockholm uit Kopenhagen