Arrangement Heidi Klik

VERBLIJF MET FOTOSHOOT

 

De enige avond dat de jongste en de middelste geen sportactiviteiten hebben, heeft de oudste nu tijdelijk toneelrepetitie… De zaterdagnamiddag dan maar, tot vlinderend dochterlief een kaartje kreeg om met haar vriend vlinders te spotten in de zoo. De fotograaf wou het wel eens de zondag doen, maar volgende week is hij op uitstap met de vlinderstichting en de week erna moeten wij naar een communie…

 

Als in december de brievenbus krom staat van de kerst- en nieuwjaarskaartjes, zijn de helft daarvan met vakantiefoto's. In onze leefruimte hangen uitvergrote vakantiekiekjes. De vakantie is een van de weinige momenten dat het voltallige gezin niet alleen samen is, maar ook volledig ontspannen.

 

Heidi Klik wandelt onopvallend uw vakantie binnen, en u vertrekt huiswaarts met een fotopaneel onder de arm. Daarop allemaal breed grijnzende gezinsleden, de ontspanning druipt van het doek, want als Heidi de ontspanner loslaat, is het raak.

 

Laat u en uw gezin origineel en krachtig fotograferen door Heidi. Elk lid van de familie wordt individueel geportretteerd, daarna naar wens de kinderen samen en/of het hele gezin. Er wordt een heuse lading foto's gemaakt, waarna Heidi enkel de allerbeste selecteert. Die ontvangt u in hoge resolutie waarvan 1 op Dibond. Ideaal als cadeau, blijvend mooi in uw interieur.

 

Verblijf inclusief fotoshoot van 650 tot 750 euro.

 

Het arrangement omvat een selectie digitale hoge resolutie foto's, 1 vergroting op hard aluminium paneel (80 x 50) en 2 nachten weekend of 3 nachten midweek in onze unieke vakantiewoning.