Nieuws

Nieuwe bedden

Vintage of knap design? Weken hebben we er van wakker gelegen. Want hoewel iedereen weg was en sliep als een roos in de witte eiken bedden die overgrootvader nog eigenhandig had gemaakt (interieur is een familietraditie), heeft een 5-sterren vakantiewoning vanaf 01.01.2015 nu eenmaal matrassen van 160cm...

 

Soit, het werden 2 knap gestileerde bedden van MDF Italia. De mensen die te gast waren met het Valentijnsweekend, hebben ze als eersten getest. En ze zijn vrolijk glimlachend vertrokken. We gaan er van uit dat het ok was:)

Back to School

Om u met kennis van zaken te informeren over de Eerste Wereldoorlog, haalden we onze boekentas van zolder en lieten ons deftig bijscholen. Westtoer bracht voor ons en onze collega's een fijne selectie proffesoren bijeen. De geschiedenis van de eerste wereldoorlog, vernieuwende arrangementen en storytelling waren de sleutelwoorden van het traject die we volgden om Eerste Wereldoorlog Partner te worden. Als sluitstuk van onze opleiding trokken we trouwens per bus langs het Westfront: begin 2014 langs het belgische front en later dat jaar naar het front bij de Somme. We geven graag toe dat we nu nog maar een fractie weten van die gagantische oorlog, maar we kunnen u wel met voldoende achtergrond de weg wijzen door het grote aanbod.

Vijf sterren

Met enige trots mogen we meedelen dat Het Wagenhuis voortaan het label van 'Vergunde Vakantiewoning' draagt. Het Departement Internationaal Vlaanderen kende ons 5 sterren toe... Het maximum, en synoniem voor een luxueuse vakantiewoning.

Voordeelpas

Wie logeert in Het Wagenhuis, krijgt gratis de Westhoekvoordeelpas.

De Voordeelpas biedt € 60 voordeel per persoon, vooral op de toegang tot musea (Flanders Fields Museum, De IJzertoren, het Tabaksmuseum, ... ) en attracties. Deze gratis WesthoekVoordeelpas is geldig vanaf aankomst in de Westhoek tot eind januari van het jaar erop. Gewoon even vragen bij aankomst.